Школа страних језика

енглески немачки француски италијански руски норвешки
енглески немачки француски италијански руски грчки норвешки

 

Центар за образовање од оснивања па све до данашњих дана, ради и на стручном и додатном образовању деце, омладине и одраслих. Пратећи савремене светске трендове, годинама је радио на усавршавању своје делатности. Данас је модерна организациона јединица која сарађује са бројним установама у образовању, школама страних језика, иностраним образовним центрима.

Течајеви страних језика организују се за све нивое, од почетног до пословног, и за све узрасте (предшколски, ђачки, течајеви за одрасле).

Центар за образовање своју активност обавља у модерним учионицама које прате модерне светске методе и стандарде  настави – смарт табле, аудио и визулени материјал и слично.

Које су предности учења у Центру за образовање?

  • Рад у малим групама
  • Индивидуална настава
  • Интензивни курсеви
  • Летњи курсеви
  • Сваки полазник се индивидуално посматра и додатно обучава у складу са својим интересним темама
  • Наставу воде искусни предавачи

Сви наши курсеви су структурирани тако да подједнако интензивно развијају вештине говора, писања, читања и слушања у складу са захтевима испита за одговарајуће нивое.

Крените на време...

 

Пратите нас

Репертоар

Позоришне представе

Центар за културу сарађује са професионалним и аматерским позориштима, позоришним трупама, уметничким организацијама из земље и иностранства...

Изложбе

Програм изложби, затим презентације и уметничке перформансе осмишљавају уредници програма и сарадници наше установе.

Промоције књига

Књижевни програм се одвија у блиској сарадњи са стручним уредницима и са највећим издавачима којима нудимо место за промоцију њихових издања.

Филмови

У биоскопу Трстеник можете погледати најновије пројекције свих жанрова у 3Д технологији као и на класичном 35 мм филмском пројектору.

Концерти

Музички програм је веома разноврстан – од концерата класичне музике, етно музике, наступа КУД-ова, до рок-блуз и џез свирки, уз наступе најпознатијих музичара.

Гостовања наших програма

Наши програми (изложбе и позоришне представе) гостују широм Србије и региона...

Остало

Едукативни програм, радионице, предавања...

© Народни универзитет Трстеник. Сва права задржана. • Web by Agencija Kraguljac