Баштинимо Трстеник

Баштинимо Трстеник

Важан делокруг рада трстеничког Музеја представља прикупљање, архивирање и дигитализација старих трстеничких породичних, личних и службених, радних и јавних фотографија. Ови црно-бели тренуци трстеничке прошлости, заувек замрзнути у времену, живи су сведок културе облачења, свакодневног живота и рада наших предака који су оставили трајан траг у историји Трстеника. Трстенички Музеј похрањује богату збирку фотграфије трстеничког листа „Трибина“ и значајну колекцију породичних фотографија у електронском облику и на папирном носачу.

Пратите нас

Репертоар

Позоришне представе

Центар за културу сарађује са професионалним и аматерским позориштима, позоришним трупама, уметничким организацијама из земље и иностранства...

Изложбе

Програм изложби, затим презентације и уметничке перформансе осмишљавају уредници програма и сарадници наше установе.

Промоције књига

Књижевни програм се одвија у блиској сарадњи са стручним уредницима и са највећим издавачима којима нудимо место за промоцију њихових издања.

Филмови

У биоскопу Трстеник можете погледати најновије пројекције свих жанрова у 3Д технологији као и на класичном 35 мм филмском пројектору.

Концерти

Музички програм је веома разноврстан – од концерата класичне музике, етно музике, наступа КУД-ова, до рок-блуз и џез свирки, уз наступе најпознатијих музичара.

Гостовања наших програма

Наши програми (изложбе и позоришне представе) гостују широм Србије и региона...

Остало

Едукативни програм, радионице, предавања...

© Народни универзитет Трстеник. Сва права задржана. • Web by Agencija Kraguljac