Општинско такмичење рецитатора

Манифестације - Општинско такмичење рецитатора

Општинско такмичење рецитатора под називом "Песниче народа мог" одржава се сваке године у марту месецу у Већници Народног универзитета. На такмичењу учествују ученици свих основних и средњих школа са територије општине Трстеник подељени у три категорије: млађи, средњи и старији узраст.

Најбољи такмичари са општинског такмичења учествују на регионалној смотри (Александровац) и републичкој смотри рецитатора која се одржава у Ваљеву.

 

Пратите нас

Репертоар

Позоришне представе

Центар за културу сарађује са професионалним и аматерским позориштима, позоришним трупама, уметничким организацијама из земље и иностранства...

Изложбе

Програм изложби, затим презентације и уметничке перформансе осмишљавају уредници програма и сарадници наше установе.

Промоције књига

Књижевни програм се одвија у блиској сарадњи са стручним уредницима и са највећим издавачима којима нудимо место за промоцију њихових издања.

Филмови

У биоскопу Трстеник можете погледати најновије пројекције свих жанрова у 3Д технологији као и на класичном 35 мм филмском пројектору.

Концерти

Музички програм је веома разноврстан – од концерата класичне музике, етно музике, наступа КУД-ова, до рок-блуз и џез свирки, уз наступе најпознатијих музичара.

Гостовања наших програма

Наши програми (изложбе и позоришне представе) гостују широм Србије и региона...

Остало

Едукативни програм, радионице, предавања...

© Народни универзитет Трстеник. Сва права задржана. • Web by Agencija Kraguljac