Биоскоп

Биоскоп

Биоскоп у Трстенику је један од ретких биоскопа који ради без прекида још од 1977. године када је и саграђен.

Приказом различитих филмских жанрова (акције, драме, комедије, трилера, научне фантастике, документарног филма…) биоскоп се труди да филмски програм буде што разноврснији, како би задовољио критеријуме посетилаца и њихова интересовања за одређени филмски жанр. На великом платну биоскопа могу се погледати филмови домаће и иностране производње.

Биоскоп се брине и о најмлађим посетиоцима па се специјално за њих бирају и приказују  филмови прилагођеним њиховом узрасту.

Старија и нова издања филмова, као и премијере актуелних филмова које су највише пропраћене од стране посетилаца, али и медија могу се видети у биоскопу у Трстенику.

Сарадња са MOBIL 3D CINEMA омогућава Вам да погледате најновије 3D филмове у свом граду.

Биоскоп

Пратите нас

Репертоар

Позоришне представе

Центар за културу сарађује са професионалним и аматерским позориштима, позоришним трупама, уметничким организацијама из земље и иностранства...

Изложбе

Програм изложби, затим презентације и уметничке перформансе осмишљавају уредници програма и сарадници наше установе.

Промоције књига

Књижевни програм се одвија у блиској сарадњи са стручним уредницима и са највећим издавачима којима нудимо место за промоцију њихових издања.

Филмови

У биоскопу Трстеник можете погледати најновије пројекције свих жанрова у 3Д технологији као и на класичном 35 мм филмском пројектору.

Концерти

Музички програм је веома разноврстан – од концерата класичне музике, етно музике, наступа КУД-ова, до рок-блуз и џез свирки, уз наступе најпознатијих музичара.

Гостовања наших програма

Наши програми (изложбе и позоришне представе) гостују широм Србије и региона...

Остало

Едукативни програм, радионице, предавања...

© Народни универзитет Трстеник. Сва права задржана. • Web by Agencija Kraguljac