Oбразовање

Центар за образовање

Од самог оснивања до данас, развили смо доступан, флексибилан систем образовања одраслих, са иновативним и садржајним наставним плановима, темељен на компетенцијама наставног кадра, који је у функцији потреба сваког појединца.
У циљу задовољавања стандарда осигуран је и адекватан простор који површином и структуром просторија у потпуности одговара реализацији наставног процеса.

obrazovanje.png

Школа страних језика

Сви наши курсеви су структурирани тако да подједнако интензивно развијају вештине говора, писања, читања и слушања у складу са захтевима испита за одговарајуће нивое.
Крените на време...

Остало образовање одраслих

Центар за образовање поставио је високе стандарде реализације обука, стручног оспособљавања и курсева рачунара. у циљу квалитетне услуге и помоћи деци и одраслима у остваривању личних, академских или професионалних потреба.

Пратите нас

Репертоар

Позоришне представе

Центар за културу сарађује са професионалним и аматерским позориштима, позоришним трупама, уметничким организацијама из земље и иностранства...

Изложбе

Програм изложби, затим презентације и уметничке перформансе осмишљавају уредници програма и сарадници наше установе.

Промоције књига

Књижевни програм се одвија у блиској сарадњи са стручним уредницима и са највећим издавачима којима нудимо место за промоцију њихових издања.

Филмови

У биоскопу Трстеник можете погледати најновије пројекције свих жанрова у 3Д технологији као и на класичном 35 мм филмском пројектору.

Концерти

Музички програм је веома разноврстан – од концерата класичне музике, етно музике, наступа КУД-ова, до рок-блуз и џез свирки, уз наступе најпознатијих музичара.

Гостовања наших програма

Наши програми (изложбе и позоришне представе) гостују широм Србије и региона...

Остало

Едукативни програм, радионице, предавања...

© Народни универзитет Трстеник. Сва права задржана. • Web by Agencija Kraguljac