ECDL

 

Народни универзитет у Трстенику је постао овлашћени ECDL тест центар за обуку за рад на рачунарима, рад са пратећим пограмима и апликацијама, као и интернетом. У наредном периоду сви заинтересовани ће моћи да изврше поменуту обуку, након чека следи тестирање и добијање сертификата за одговарајуће положене модуле. Модули које кандидат може полагати су следећи:

  • ECDL Start
  • ECDL Core
  • ECDL Profile

Сертификати за ове модуле су признати у целом свету.

Пријављивање заинтересованих кандидата ће се вршити у просторијама центра за образовање Народног универзитета у Трстенику сваким радним даном од 07-15 сати као и на број телефона 037/717-220 и путем адресе електронке поште Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 

Пратите нас

Репертоар

Позоришне представе

Центар за културу сарађује са професионалним и аматерским позориштима, позоришним трупама, уметничким организацијама из земље и иностранства...

Изложбе

Програм изложби, затим презентације и уметничке перформансе осмишљавају уредници програма и сарадници наше установе.

Промоције књига

Књижевни програм се одвија у блиској сарадњи са стручним уредницима и са највећим издавачима којима нудимо место за промоцију њихових издања.

Филмови

У биоскопу Трстеник можете погледати најновије пројекције свих жанрова у 3Д технологији као и на класичном 35 мм филмском пројектору.

Концерти

Музички програм је веома разноврстан – од концерата класичне музике, етно музике, наступа КУД-ова, до рок-блуз и џез свирки, уз наступе најпознатијих музичара.

Гостовања наших програма

Наши програми (изложбе и позоришне представе) гостују широм Србије и региона...

Остало

Едукативни програм, радионице, предавања...

© Народни универзитет Трстеник. Сва права задржана. • Web by Agencija Kraguljac