65 :: SF, трилер65 :: SF, трилер
20.03.2023.
20:00
сала Дома културе

Након катастрофалне несреће на непознатој планети, пилот Милс (Адам Драјвер) убрзо открива да је заправо био насукан на планету Земљу… пре 65 милиона година. Сада, са само једном шансом за спас, Милс (Адам Драјвер) и једини преживели члан посаде, Коа (Аријана Гринблат), морају да прођу кроз непознати терен заокупљен опасним праисторијским створењима у епској борби за опстанак. Од сценаристе филма Тихо место и продуцента Сема Рејмија долази 65, научнофантастични трилер у којем глуме Адам Драјвер, Аријана Гринблат и Клои Колман. Режисери и сценаристи филма су Скот Бек и Брајан Вудс, док су продуценти Сем Рејми, Дебора Либлинг и Заинаб Азизи. Такође, Скот Бек и Брајан Вудс су учествовали у филму као продуценти..

Пратите нас

Репертоар

Позоришне представе

Центар за културу сарађује са професионалним и аматерским позориштима, позоришним трупама, уметничким организацијама из земље и иностранства...

Изложбе

Програм изложби, затим презентације и уметничке перформансе осмишљавају уредници програма и сарадници наше установе.

Промоције књига

Књижевни програм се одвија у блиској сарадњи са стручним уредницима и са највећим издавачима којима нудимо место за промоцију њихових издања.

Филмови

У биоскопу Трстеник можете погледати најновије пројекције свих жанрова у 3Д технологији као и на класичном 35 мм филмском пројектору.

Концерти

Музички програм је веома разноврстан – од концерата класичне музике, етно музике, наступа КУД-ова, до рок-блуз и џез свирки, уз наступе најпознатијих музичара.

Гостовања наших програма

Наши програми (изложбе и позоришне представе) гостују широм Србије и региона...

Остало

Едукативни програм, радионице, предавања...

© Народни универзитет Трстеник. Сва права задржана. • Web by Agencija Kraguljac