Врисак :: хорорВрисак :: хорор
19.01.2022.
20:00
сала Дома културе

Двадесет пет година након што је низ бруталних убистава шокирао тихи град Вудсборо, нови убица је навукао Гоустфејс маску и почиње да гања групу тинејџера како би оживео тајне из смртоносне прошлости града. Нев Кембел („Сидни Прескот“), Кортни Кокс („Гејл Ведерс“) и Дејвид Аркет („Дјуи Рајли“) враћају се својим култним улогама у ВРИСКУ заједно са Мелисом Барером, Кајлом Галнером, Мејсоном Гудингом, Мики Медисон, Диланом Минетом, Џеном Ортегом, Џеком Квејдом, Марли Шелтон, Јасмин Савој Браун и Соњом Амар.

Пратите нас

Репертоар

Позоришне представе

Центар за културу сарађује са професионалним и аматерским позориштима, позоришним трупама, уметничким организацијама из земље и иностранства...

Изложбе

Програм изложби, затим презентације и уметничке перформансе осмишљавају уредници програма и сарадници наше установе.

Промоције књига

Књижевни програм се одвија у блиској сарадњи са стручним уредницима и са највећим издавачима којима нудимо место за промоцију њихових издања.

Филмови

У биоскопу Трстеник можете погледати најновије пројекције свих жанрова у 3Д технологији као и на класичном 35 мм филмском пројектору.

Концерти

Музички програм је веома разноврстан – од концерата класичне музике, етно музике, наступа КУД-ова, до рок-блуз и џез свирки, уз наступе најпознатијих музичара.

Гостовања наших програма

Наши програми (изложбе и позоришне представе) гостују широм Србије и региона...

Остало

Едукативни програм, радионице, предавања...

© Народни универзитет Трстеник. Сва права задржана. • Web by Agencija Kraguljac