355 :: акција355 :: акција
11.01.2022.
20:00
сала Дома културе

Сајмон Кинберг, редитељ хита Дарк Финикс и продуцент филмова Дедпул, Марсовац и серијала X-Мен, окупио је застрашујуће добру женску екипу у овом акционом шпијунском трилеру јединственог назива - 355.
Када строго чувано оружје падне у руке плаћеника, ЦИА агенткиња Мејсон Браун (за Оскара номинована Џесика Честејн) мораће да удружи снаге са немачком агенткињом Мари (Дајана Кригер), савезницом из агенције МИ6 и врхунским стручњаком за компјутере Кадијом (добитница Оскара Лупита Њогоо) и вештом психолошкињом Грасиелом (добитница Оскара Пенелопа Круз) у смртоносној, вратоломној мисији. Акција креће широм света, од паришких бистроа до шарених пијаца Марока, и раскошних аукцијских кућа у Шангају, а квартет жена ће удружити снаге како би заштитиле свет - или га уништиле.

Пратите нас

Репертоар

Позоришне представе

Центар за културу сарађује са професионалним и аматерским позориштима, позоришним трупама, уметничким организацијама из земље и иностранства...

Изложбе

Програм изложби, затим презентације и уметничке перформансе осмишљавају уредници програма и сарадници наше установе.

Промоције књига

Књижевни програм се одвија у блиској сарадњи са стручним уредницима и са највећим издавачима којима нудимо место за промоцију њихових издања.

Филмови

У биоскопу Трстеник можете погледати најновије пројекције свих жанрова у 3Д технологији као и на класичном 35 мм филмском пројектору.

Концерти

Музички програм је веома разноврстан – од концерата класичне музике, етно музике, наступа КУД-ова, до рок-блуз и џез свирки, уз наступе најпознатијих музичара.

Гостовања наших програма

Наши програми (изложбе и позоришне представе) гостују широм Србије и региона...

Остало

Едукативни програм, радионице, предавања...

© Народни универзитет Трстеник. Сва права задржана. • Web by Agencija Kraguljac