Црна кутија :: драма, трилерЦрна кутија :: драма, трилер
23.11.2021.
20:00
сала Дома културе

Матје је талентовани млади аналитичар црне кутије у мисији да реши разлог смртоносног пада потпуно новог авиона. Ипак, кад власти затворе случај, Матје се не може отети дојму да с доказима нешто није у реду. Док поновно преслушава снимак, почиње да открива неке озбиљно узнемирујуће детаље. Може ли се снимак модификовати? Идући против наредби свог шефа, Матје започиње сопствену истрагу - опсесивну и опасну потрагу за истином која ће брзо угрозити много више од његове каријере...

Пратите нас

Репертоар

Позоришне представе

Центар за културу сарађује са професионалним и аматерским позориштима, позоришним трупама, уметничким организацијама из земље и иностранства...

Изложбе

Програм изложби, затим презентације и уметничке перформансе осмишљавају уредници програма и сарадници наше установе.

Промоције књига

Књижевни програм се одвија у блиској сарадњи са стручним уредницима и са највећим издавачима којима нудимо место за промоцију њихових издања.

Филмови

У биоскопу Трстеник можете погледати најновије пројекције свих жанрова у 3Д технологији као и на класичном 35 мм филмском пројектору.

Концерти

Музички програм је веома разноврстан – од концерата класичне музике, етно музике, наступа КУД-ова, до рок-блуз и џез свирки, уз наступе најпознатијих музичара.

Гостовања наших програма

Наши програми (изложбе и позоришне представе) гостују широм Србије и региона...

Остало

Едукативни програм, радионице, предавања...

© Народни универзитет Трстеник. Сва права задржана. • Web by Agencija Kraguljac