Главни херој (Free Guy) :: комедија, акцијаГлавни херој (Free Guy) :: комедија, акција
18.08.2021.
20:00
сала Дома културе

Филмска видео игрица ГЛАВНИ ХЕРОЈ са холивудским миљеником Рајаном Рејнолдсом који у први план истиче своје глумачке бравуре, комбинујући хумор, дечију наивност и акционог суперјунака.
У средишту радње је банкар који води наизглед досадан живот, док се поред њега дешавају нестварне и нереалне ствари, он открива да је споредни лик у бруталној видео игрици названој Слободан град. Када је Гајева банка опљачкана седамнаести пут у дану, он почиње да схвата да ствари не иду како треба...

Пратите нас

Репертоар

Позоришне представе

Центар за културу сарађује са професионалним и аматерским позориштима, позоришним трупама, уметничким организацијама из земље и иностранства...

Изложбе

Програм изложби, затим презентације и уметничке перформансе осмишљавају уредници програма и сарадници наше установе.

Промоције књига

Књижевни програм се одвија у блиској сарадњи са стручним уредницима и са највећим издавачима којима нудимо место за промоцију њихових издања.

Филмови

У биоскопу Трстеник можете погледати најновије пројекције свих жанрова у 3Д технологији као и на класичном 35 мм филмском пројектору.

Концерти

Музички програм је веома разноврстан – од концерата класичне музике, етно музике, наступа КУД-ова, до рок-блуз и џез свирки, уз наступе најпознатијих музичара.

Гостовања наших програма

Наши програми (изложбе и позоришне представе) гостују широм Србије и региона...

Остало

Едукативни програм, радионице, предавања...

© Народни универзитет Трстеник. Сва права задржана. • Web by Agencija Kraguljac