Временска петљаВременска петља
13.07.2021.
20:00
сала Дома културе

Динамична и ултра забавна акциона црна комедија хваљеног редатеља Џоа Карахана - сценариста и редатеља хитова Narc, хита Smokin’Aces и The Grey. Ако волите супер акцију са доста црног хумора и тоном насиља, ово је прави избор! * Војни специјалац у пензији Рој Пулвер (Ф. Грило) изнова проживљава један те исти дан који се увек завршава његовом бруталном смрћу од стране непознатих плаћеника или приликом бежања од истих. Сваким новим буђењем након ликвидације, Рој скупља делић по делић информација која би требала да га доведе до одговора ко жели да га бије и зашто се непрестано враћа из мртвих, и понавља тај кобни дан? … Исправљајући ствари, Рој може да постане најбоља верзија себе - ако успе да се спаси од поновне смрти.

Пратите нас

Репертоар

Позоришне представе

Центар за културу сарађује са професионалним и аматерским позориштима, позоришним трупама, уметничким организацијама из земље и иностранства...

Изложбе

Програм изложби, затим презентације и уметничке перформансе осмишљавају уредници програма и сарадници наше установе.

Промоције књига

Књижевни програм се одвија у блиској сарадњи са стручним уредницима и са највећим издавачима којима нудимо место за промоцију њихових издања.

Филмови

У биоскопу Трстеник можете погледати најновије пројекције свих жанрова у 3Д технологији као и на класичном 35 мм филмском пројектору.

Концерти

Музички програм је веома разноврстан – од концерата класичне музике, етно музике, наступа КУД-ова, до рок-блуз и џез свирки, уз наступе најпознатијих музичара.

Гостовања наших програма

Наши програми (изложбе и позоришне представе) гостују широм Србије и региона...

Остало

Едукативни програм, радионице, предавања...

© Народни универзитет Трстеник. Сва права задржана. • Web by Agencija Kraguljac