Гост :: хорорГост :: хорор
26.03.2021.
18:00
сала Дома културе

Радња овог напетог хорора прати веселу екипу која се преко чувеног Zoom-а редовно чује и размењује искуства за време пандемије коронавируса. Дугогодишње пријатељице тако једном приликом договарају конференцијски позив са пророчицом, јер како другачије раздрмати монотони карантински живот у ком је једина забава и дружење са пријатељима заправо разговор путем конференцијског позива. Наравно, кад девојке схвате да се још неко прикључио њиховом Зоом позиву, већ је прекасно.

Пратите нас

Репертоар

Позоришне представе

Центар за културу сарађује са професионалним и аматерским позориштима, позоришним трупама, уметничким организацијама из земље и иностранства...

Изложбе

Програм изложби, затим презентације и уметничке перформансе осмишљавају уредници програма и сарадници наше установе.

Промоције књига

Књижевни програм се одвија у блиској сарадњи са стручним уредницима и са највећим издавачима којима нудимо место за промоцију њихових издања.

Филмови

У биоскопу Трстеник можете погледати најновије пројекције свих жанрова у 3Д технологији као и на класичном 35 мм филмском пројектору.

Концерти

Музички програм је веома разноврстан – од концерата класичне музике, етно музике, наступа КУД-ова, до рок-блуз и џез свирки, уз наступе најпознатијих музичара.

Гостовања наших програма

Наши програми (изложбе и позоришне представе) гостују широм Србије и региона...

Остало

Едукативни програм, радионице, предавања...

© Народни универзитет Трстеник. Сва права задржана. • Web by Agencija Kraguljac