Чистилиште - C.L.E.A.N. :: хорор, мистерија, трилерЧистилиште - C.L.E.A.N. :: хорор, мистерија, трилер
18.11.2020.
19:00
сала Дома културе

Програм терапије, назван C.L.E.A.N. делује директно на мозак пацијената.
Др. Моленар и његова колегиница Емили Колман гарантују емоционално и психолошко олакшање, иако свако од њих има различито тумачење терапијских метода - Колман има клинички, док се Моленар више ослања на употребу окултног. Криминалистички психолог Ноа Бишоп прати троје својих пацијената са одјељења за криминал у санаторијум, вјерујуц́и да програм може наново побољшати живот ових младих затвореника. Моленаров злокобни план је отворени „обрнути егзорцизам“: пацијенте жели да искористи као размјену за демонска створења, која чекају дубоко на имању на којем је санаторијум изграђен. Иако многи пацијенти мисле да би све могла бити халуцинација, Ноа, уз помоћ Емили - његове бивше ученице - мора да остане при здравој памети и спријечи Моленаров брутални тим управника да припреми долазак „звери“.

Пратите нас

Репертоар

Позоришне представе

Центар за културу сарађује са професионалним и аматерским позориштима, позоришним трупама, уметничким организацијама из земље и иностранства...

Изложбе

Програм изложби, затим презентације и уметничке перформансе осмишљавају уредници програма и сарадници наше установе.

Промоције књига

Књижевни програм се одвија у блиској сарадњи са стручним уредницима и са највећим издавачима којима нудимо место за промоцију њихових издања.

Филмови

У биоскопу Трстеник можете погледати најновије пројекције свих жанрова у 3Д технологији као и на класичном 35 мм филмском пројектору.

Концерти

Музички програм је веома разноврстан – од концерата класичне музике, етно музике, наступа КУД-ова, до рок-блуз и џез свирки, уз наступе најпознатијих музичара.

Гостовања наших програма

Наши програми (изложбе и позоришне представе) гостују широм Србије и региона...

Остало

Едукативни програм, радионице, предавања...

© Народни универзитет Трстеник. Сва права задржана. • Web by Agencija Kraguljac