Цинкарош :: крими, драмаЦинкарош :: крими, драма
28.10.2020.
20:00
сала Дома културе

Улоге: Joel Kinnaman, Rosamund Pike, Clive Owen
Продуценти филмова Град лопова и Џон Вик доносе криминалистичку драму са Џоелом Кинеманом, Клајв Овеном и Росмундом Пиком у главним улогама. Бившем специјалцу Питеру Колсову свет се окрене наопачке када заврши у затвору спашавајући своју жену. Добија прилику за превремно пуштање из затвора уз услов да постане цинкарош FBI-а, инфилтрирајући се у кругове најмоћнијег трговца дрогом Њујорка. Након што испорука дроге, у којој учествује, крене по злу, суочава се с најтежим задатком у свом животу - мора да се инфилтрира у најозлоглашенији затвор. Једна прилика и три секунде да извуче живу главу. Хоће ли бити довољне?

Пратите нас

Репертоар

Позоришне представе

Центар за културу сарађује са професионалним и аматерским позориштима, позоришним трупама, уметничким организацијама из земље и иностранства...

Изложбе

Програм изложби, затим презентације и уметничке перформансе осмишљавају уредници програма и сарадници наше установе.

Промоције књига

Књижевни програм се одвија у блиској сарадњи са стручним уредницима и са највећим издавачима којима нудимо место за промоцију њихових издања.

Филмови

У биоскопу Трстеник можете погледати најновије пројекције свих жанрова у 3Д технологији као и на класичном 35 мм филмском пројектору.

Концерти

Музички програм је веома разноврстан – од концерата класичне музике, етно музике, наступа КУД-ова, до рок-блуз и џез свирки, уз наступе најпознатијих музичара.

Гостовања наших програма

Наши програми (изложбе и позоришне представе) гостују широм Србије и региона...

Остало

Едукативни програм, радионице, предавања...

© Народни универзитет Трстеник. Сва права задржана. • Web by Agencija Kraguljac