After: После судараAfter: После судара
21. и 24.09.2020./28.09.2020.
20:00/17:00
сала Дома културе

Наставак култног филма о љубави и страсти двоје младих која не признаје границе, снимљеног према бестселеру списатељице Ане Тод који је проглашен новом глобалном сензацијом попут Twilight sage и еротско-романтичне трилогије Педест нијанси сиве.
Након бурног почетка везе и шокантног открића, Теса и Хардин морају да пронађу начин да наставе своју романсу. Но, може ли љубав која не признаје границе заиста опстати? Теса полако почиње да увиђа како би могла да изгуби све. Хардин схвата да нема шта да изгуби – осим ње. Да ли је заиста спреман да се промени због љубави? Колико је она спремна да опрости и, још важније,свиђа ли јој се заиста слика будућности с Хардином?

Пратите нас

Репертоар

Позоришне представе

Центар за културу сарађује са професионалним и аматерским позориштима, позоришним трупама, уметничким организацијама из земље и иностранства...

Изложбе

Програм изложби, затим презентације и уметничке перформансе осмишљавају уредници програма и сарадници наше установе.

Промоције књига

Књижевни програм се одвија у блиској сарадњи са стручним уредницима и са највећим издавачима којима нудимо место за промоцију њихових издања.

Филмови

У биоскопу Трстеник можете погледати најновије пројекције свих жанрова у 3Д технологији као и на класичном 35 мм филмском пројектору.

Концерти

Музички програм је веома разноврстан – од концерата класичне музике, етно музике, наступа КУД-ова, до рок-блуз и џез свирки, уз наступе најпознатијих музичара.

Гостовања наших програма

Наши програми (изложбе и позоришне представе) гостују широм Србије и региона...

Остало

Едукативни програм, радионице, предавања...

© Народни универзитет Трстеник. Сва права задржана. • Web by Agencija Kraguljac