Обавештење за публику

Због најновијих мера Владе Републике Србије принуђени смо да од уторка 24. новембра 2020. године откажемо поједине филмове. На репертоару остају филмови са почетком у 16h. Термини су у опису филмова који играју. Хвала на разумевању!

Капетан Сабљозуби и магични дијамант :: анимирани, авантураКапетан Сабљозуби и магични дијамант :: анимирани, авантура
07, 08. и 09.09.2020.
17:00
сала Дома културе

Смртоносни господар џунгле Мага Кахн и његова зла краљица, Сирима, напокон су се домогли Магичног дијаманта. Круже гласине да током пуног месеца, дијамант испуњава жеље. Сан Мага Кахна јесте да може да изађе на сунце, како би могао да влада и ван мрачне џунгле. Али све се мења када млади Марко украде дијамант пре него што ће месечина обасјати исти. Бесан Мага Кахн шаље своју војску мајмуна у лов, како би ухватили Марка. Магични дијамант мора бити враћен по сваку цену. У међувремену, Пинки живи безбрижним животом у Месечевом заливу, док је Вероники досадно и жељна је авантуре. Пустоловина креће када се појави Капетан Сабљозуби са својом војском гусара у потрази за дијамантом. Пинки и Вероника се укрцавају на Мрачну Даму и заједно са гусарима крећу у маничну потрагу за Магичним Дијамантом. Након опасног путовања на острво Мага Кана, Пинки и Марко схватају да имају много више заједничког од тога да сачувају дијамант, како од капетана Сабљозубог, тако и од Мага Кана.

Пратите нас

Репертоар

Позоришне представе

Центар за културу сарађује са професионалним и аматерским позориштима, позоришним трупама, уметничким организацијама из земље и иностранства...

Изложбе

Програм изложби, затим презентације и уметничке перформансе осмишљавају уредници програма и сарадници наше установе.

Промоције књига

Књижевни програм се одвија у блиској сарадњи са стручним уредницима и са највећим издавачима којима нудимо место за промоцију њихових издања.

Филмови

У биоскопу Трстеник можете погледати најновије пројекције свих жанрова у 3Д технологији као и на класичном 35 мм филмском пројектору.

Концерти

Музички програм је веома разноврстан – од концерата класичне музике, етно музике, наступа КУД-ова, до рок-блуз и џез свирки, уз наступе најпознатијих музичара.

Гостовања наших програма

Наши програми (изложбе и позоришне представе) гостују широм Србије и региона...

Остало

Едукативни програм, радионице, предавања...

© Народни универзитет Трстеник. Сва права задржана. • Web by Agencija Kraguljac