21 мост (21 bridges) :: трилер, драма21 мост (21 bridges) :: трилер, драма
25.03.2020.
20:00
сала Дома културе

Амерички глумац Чедвик Боузмен, најпознатији по улогама у блокбастерима "Осветници" и "Црни пантер", у овом напетом трилеру глуми полицајца који трага за убицама својих колега. Редитељ филма је Брајан Кирк, најпознатији по серијалу "Игра престола". Радња је смештена на Менхетн, након пљачке која је кренула у погрешном смеру и иза себе оставила осам мртвих полицајаца њујоршке полиције. Када се потрага појача, предузимају се екстремне мере како би се убицама спречило да побегну с Менхетна, будући да власти затварају 21 мост како би спречили било какав улазак или излазак с острва.

Пратите нас

Репертоар

Позоришне представе

Центар за културу сарађује са професионалним и аматерским позориштима, позоришним трупама, уметничким организацијама из земље и иностранства...

Изложбе

Програм изложби, затим презентације и уметничке перформансе осмишљавају уредници програма и сарадници наше установе.

Промоције књига

Књижевни програм се одвија у блиској сарадњи са стручним уредницима и са највећим издавачима којима нудимо место за промоцију њихових издања.

Филмови

У биоскопу Трстеник можете погледати најновије пројекције свих жанрова у 3Д технологији као и на класичном 35 мм филмском пројектору.

Концерти

Музички програм је веома разноврстан – од концерата класичне музике, етно музике, наступа КУД-ова, до рок-блуз и џез свирки, уз наступе најпознатијих музичара.

Гостовања наших програма

Наши програми (изложбе и позоришне представе) гостују широм Србије и региона...

Остало

Едукативни програм, радионице, предавања...

© Народни универзитет Трстеник. Сва права задржана. • Web by Agencija Kraguljac