Обавештење за публику

Због најновијих мера Владе Републике Србије принуђени смо да од уторка 24. новембра 2020. године откажемо поједине филмове. На репертоару остају филмови са почетком у 16h. Термини су у опису филмова који играју. Хвала на разумевању!

Јадници :: драмаЈадници :: драма
26.02.2020.
20:00
сала Дома културе

Стефан се недавно придружио одреду за борбу против криминала у Монфермеју, предграђу Париза, где је и Виктор Иго сместио свој познати роман Јадници. Заједно са својим новим колегама Крисом и Гвадом, искусним члановима тима, убрзо открива да међу локалним бандама влада тензија. Када се ова тројка нађе у хаосу, насталом током једног хапшења, дрон ће снимити нешто што прети да открије истину о свакодневном животу у гету. Инспирисан нередима у Паризу 2005. године и Лађ Лијевим истоименим кратким филмом, Јадници су провокативни увид у напет однос који влада између локалног становништва и полиције.

Пратите нас

Репертоар

Позоришне представе

Центар за културу сарађује са професионалним и аматерским позориштима, позоришним трупама, уметничким организацијама из земље и иностранства...

Изложбе

Програм изложби, затим презентације и уметничке перформансе осмишљавају уредници програма и сарадници наше установе.

Промоције књига

Књижевни програм се одвија у блиској сарадњи са стручним уредницима и са највећим издавачима којима нудимо место за промоцију њихових издања.

Филмови

У биоскопу Трстеник можете погледати најновије пројекције свих жанрова у 3Д технологији као и на класичном 35 мм филмском пројектору.

Концерти

Музички програм је веома разноврстан – од концерата класичне музике, етно музике, наступа КУД-ова, до рок-блуз и џез свирки, уз наступе најпознатијих музичара.

Гостовања наших програма

Наши програми (изложбе и позоришне представе) гостују широм Србије и региона...

Остало

Едукативни програм, радионице, предавања...

© Народни универзитет Трстеник. Сва права задржана. • Web by Agencija Kraguljac