Doctor Sleep 2DDoctor Sleep 2D
12.11.2019.
20:00
сала Дома културе

Стивен Кинг је 2013. године јавности представио роман Доцтор Слееп и објаснио да је реч о наставку култне приче The Shining (Исијавање) коју је прославио Џек Николсон 1980. у истоименом филму култног редитеља Стенлија Кјубрика.
Доктор Sleep, односно дечак Дени Торенс из Исијавања, у овом је филму четрдесетогодишњак који пати од истих демона алкохолизма и насиља који су опседали и његовог оца.
Торенс почиње да користи свој дар како би комуницирао с умирућима у локалном хоспицијском центру, а његова прича доживљава заокрет након што упозна младу девојку која такође има “сјајне” моћи.

Пратите нас

Репертоар

Позоришне представе

Центар за културу сарађује са професионалним и аматерским позориштима, позоришним трупама, уметничким организацијама из земље и иностранства...

Изложбе

Програм изложби, затим презентације и уметничке перформансе осмишљавају уредници програма и сарадници наше установе.

Промоције књига

Књижевни програм се одвија у блиској сарадњи са стручним уредницима и са највећим издавачима којима нудимо место за промоцију њихових издања.

Филмови

У биоскопу Трстеник можете погледати најновије пројекције свих жанрова у 3Д технологији као и на класичном 35 мм филмском пројектору.

Концерти

Музички програм је веома разноврстан – од концерата класичне музике, етно музике, наступа КУД-ова, до рок-блуз и џез свирки, уз наступе најпознатијих музичара.

Гостовања наших програма

Наши програми (изложбе и позоришне представе) гостују широм Србије и региона...

Остало

Едукативни програм, радионице, предавања...

© Народни универзитет Трстеник. Сва права задржана. • Web by Agencija Kraguljac