Обавештење за публику

Због најновијих мера Владе Републике Србије принуђени смо да од уторка 24. новембра 2020. године откажемо поједине филмове. На репертоару остају филмови са почетком у 16h. Термини су у опису филмова који играју. Хвала на разумевању!

Где си пошла Бернадет? 2DГде си пошла Бернадет? 2D
11.11.2019.
20:00
сала Дома културе

Награђивани редитељ Ричард Линклатер доноси нам адаптацију књиге америчке списатељице Марије Семпл Where'd You Go, Bernadette с двоструком добитницом награде Оскар, Кејт Бланшет, у главној улози.
Бернадет Фокс није на добром гласу. Њен муж, IT геније, увек ју је видео као урнебесну, лако запаљиву, надарену, али помало и несређену супругу. Колеге су је сматрали талентованим и амбициозним архитектом , а за своју 15-годишњу ћерку, Бернардет је увек била најбоља пријатељица и, сасвим једноставно, мама. Али, Бернадет одједном нестане. А њена ћерка Би мора да крене на путовањедо краја света како би је пронашла.

Пратите нас

Репертоар

Позоришне представе

Центар за културу сарађује са професионалним и аматерским позориштима, позоришним трупама, уметничким организацијама из земље и иностранства...

Изложбе

Програм изложби, затим презентације и уметничке перформансе осмишљавају уредници програма и сарадници наше установе.

Промоције књига

Књижевни програм се одвија у блиској сарадњи са стручним уредницима и са највећим издавачима којима нудимо место за промоцију њихових издања.

Филмови

У биоскопу Трстеник можете погледати најновије пројекције свих жанрова у 3Д технологији као и на класичном 35 мм филмском пројектору.

Концерти

Музички програм је веома разноврстан – од концерата класичне музике, етно музике, наступа КУД-ова, до рок-блуз и џез свирки, уз наступе најпознатијих музичара.

Гостовања наших програма

Наши програми (изложбе и позоришне представе) гостују широм Србије и региона...

Остало

Едукативни програм, радионице, предавања...

© Народни универзитет Трстеник. Сва права задржана. • Web by Agencija Kraguljac