Обавештење за публику

Због најновијих мера Владе Републике Србије принуђени смо да од уторка 24. новембра 2020. године откажемо поједине филмове. На репертоару остају филмови са почетком у 16h. Термини су у опису филмова који играју. Хвала на разумевању!

Даунтонска опатијаДаунтонска опатија
16.10.2019.
20:00
сала Дома културе

Филм настао адаптацијом хит ТВ серије „Даунтонска опатија“ јесте прича о породици Кроли, богатм поседницима великог имања у Енглеској, почетком двадесетог века. Чланови породице Кроли и њихова неустрашива послуга крећу у припреме за најважнији догађај у њиховим животима. Посјета краља и краљице Енглеске покренуће скандале, романсу и интриге и оставиће неизвесну будућност Даунтона.
Сценарио за филм написао је креатор серије, Џулијан Фелоус, а главне улоге тумаче глумци из оригиналне поставе. Серија “Даунтонска опатија”, током шест сезона награђена је са три Златна глобуса и петнаест Емија за “Ударни термин”, а 69 Еми номинација укупно чини је серијом са највише номинација у историји Еми награда, изван простора САД. Серији је чак додијељена и специјална БАФТА награда као и Гинисов рекорд за ТВ серију са најбољим кртикама тренутно.

Пратите нас

Репертоар

Позоришне представе

Центар за културу сарађује са професионалним и аматерским позориштима, позоришним трупама, уметничким организацијама из земље и иностранства...

Изложбе

Програм изложби, затим презентације и уметничке перформансе осмишљавају уредници програма и сарадници наше установе.

Промоције књига

Књижевни програм се одвија у блиској сарадњи са стручним уредницима и са највећим издавачима којима нудимо место за промоцију њихових издања.

Филмови

У биоскопу Трстеник можете погледати најновије пројекције свих жанрова у 3Д технологији као и на класичном 35 мм филмском пројектору.

Концерти

Музички програм је веома разноврстан – од концерата класичне музике, етно музике, наступа КУД-ова, до рок-блуз и џез свирки, уз наступе најпознатијих музичара.

Гостовања наших програма

Наши програми (изложбе и позоришне представе) гостују широм Србије и региона...

Остало

Едукативни програм, радионице, предавања...

© Народни универзитет Трстеник. Сва права задржана. • Web by Agencija Kraguljac