Кћи мочваре :: трилер



Кћи мочваре :: трилер
13.11.2023.
20:00
сала Дома културе

Звезда Ратова Звезда глумица Дејзи Ридли, у напетом психолошком трилеру заснованом на истоименом бестселеру који је проглашен најбољим трилером 2017. године према избору часописа Library Journal и Suspense. Хелена Пелетир има мужа ког воли, две прекрасне кћерке и посао који је испуњава. Она међутим скрива и мрачну тајну. Отац је њену мајку отео и држао је у забаченој колиби у мочварама полуострва Мичиген. Хелена, рођена две године након отмице, волела је свој дом у природи, а упркос очевом понекад бруталном понашању, волела је и њега ... све док није заиста сазнала колико он може бити окрутан. Више од двадесет година касније, закопала је своју прошлост толико дубоко да чак ни њен супруг не зна истину. Но њен отац бежи из затвора и притом убија двојицу чувара па нестаје у мочвари. Полиција креће у лов на бегунца, али Хелена зна да немају шансе и да само једна особа на свету може пронаћи мајстора преживљавања – чувеног краља мочваре – јер је само једну особу тај мајстор томе подучио: своју кћерку.

Пратите нас

Репертоар

Позоришне представе

Центар за културу сарађује са професионалним и аматерским позориштима, позоришним трупама, уметничким организацијама из земље и иностранства...

Изложбе

Програм изложби, затим презентације и уметничке перформансе осмишљавају уредници програма и сарадници наше установе.

Промоције књига

Књижевни програм се одвија у блиској сарадњи са стручним уредницима и са највећим издавачима којима нудимо место за промоцију њихових издања.

Филмови

У биоскопу Трстеник можете погледати најновије пројекције свих жанрова у 3Д технологији као и на класичном 35 мм филмском пројектору.

Концерти

Музички програм је веома разноврстан – од концерата класичне музике, етно музике, наступа КУД-ова, до рок-блуз и џез свирки, уз наступе најпознатијих музичара.

Гостовања наших програма

Наши програми (изложбе и позоришне представе) гостују широм Србије и региона...

Остало

Едукативни програм, радионице, предавања...

© Народни универзитет Трстеник. Сва права задржана. • Web by Agencija Kraguljac