Афтер - Финале :: романтична драма



Афтер - Финале :: романтична драма
14. и 15.09.2023.
20:00
сала Дома културе

Велико финале љубавног серијала који је очарао милионе! Њихова веза заувек их је променила. Да ли је љубав нестала? Пети и посљедњи део светског феномена, открива како Теса и Хардин живе одвојене животе, након што је Хардин објавио своју књигу без њеног знања. Сам у Енглеској, Хардин се одаје алкохолу и другим штетним навикама. Да ствари буду још горе, има креативну блокаду и можда ће морати да поврати значајан успех који је добио за нову књигу ако је ускоро не заврши. Суочен са својим демонима, Хардин почиње схватати да је једини начин на који може кренути напред и добити нову шансу да поновно придобије Тесу, тај да исправи неправде учињене у прошлости. Од њиховог првог сусрета, Теси и Хардину живот се претворио у вртлог страсти, љубави и драматичних преокрета. Тврдоглаво су се борили за љубав, одбијајући послушати чак и најдобронамјерније савете, уверени да њихова љубав не зна за границе. Цена је, ипак, била велика.

Пратите нас

Репертоар

Позоришне представе

Центар за културу сарађује са професионалним и аматерским позориштима, позоришним трупама, уметничким организацијама из земље и иностранства...

Изложбе

Програм изложби, затим презентације и уметничке перформансе осмишљавају уредници програма и сарадници наше установе.

Промоције књига

Књижевни програм се одвија у блиској сарадњи са стручним уредницима и са највећим издавачима којима нудимо место за промоцију њихових издања.

Филмови

У биоскопу Трстеник можете погледати најновије пројекције свих жанрова у 3Д технологији као и на класичном 35 мм филмском пројектору.

Концерти

Музички програм је веома разноврстан – од концерата класичне музике, етно музике, наступа КУД-ова, до рок-блуз и џез свирки, уз наступе најпознатијих музичара.

Гостовања наших програма

Наши програми (изложбе и позоришне представе) гостују широм Србије и региона...

Остало

Едукативни програм, радионице, предавања...

© Народни универзитет Трстеник. Сва права задржана. • Web by Agencija Kraguljac