Општинско такмичење села

Манифестације - Општинско такмичење села

Такмичење села општине Трстеник је културно образовна манифестација такмичерског карактера. Непосредни носилац и организатор Такмичења села је Општина Трстеник, суорганизатор је Народни универзитет Трстеник.

Поред организатора и учесника, свој допринос у развоју манифестације Такмичење села дају и друге организације чија је делатност усмерена на развој и унапређење села (предузећа, пољопривредни комбинати, земљорадничке задруге, привредне коморе, банке, научне, културне, образовне, здравствене установе, средства јавног информисања и др.).

Циљеви одржавања манифестације су оцена стања и могућности бржег развоја пољопривреде на селу, стварање бољих животних услова за сеоско становништво, богаћење културног живота на селу, производња у непољопривредним делатностима, здравствена, комунална и друга активност пољопривредног и сеоског становништва.

 

Пратите нас

Репертоар

Позоришне представе

Центар за културу сарађује са професионалним и аматерским позориштима, позоришним трупама, уметничким организацијама из земље и иностранства...

Изложбе

Програм изложби, затим презентације и уметничке перформансе осмишљавају уредници програма и сарадници наше установе.

Промоције књига

Књижевни програм се одвија у блиској сарадњи са стручним уредницима и са највећим издавачима којима нудимо место за промоцију њихових издања.

Филмови

У биоскопу Трстеник можете погледати најновије пројекције свих жанрова у 3Д технологији као и на класичном 35 мм филмском пројектору.

Концерти

Музички програм је веома разноврстан – од концерата класичне музике, етно музике, наступа КУД-ова, до рок-блуз и џез свирки, уз наступе најпознатијих музичара.

Гостовања наших програма

Наши програми (изложбе и позоришне представе) гостују широм Србије и региона...

Остало

Едукативни програм, радионице, предавања...

© Народни универзитет Трстеник. Сва права задржана. • Web by Agencija Kraguljac